8 juni 2019, een behoorlijk regenachtige dag om het zacht uit te drukken, maar als je deze foto's bekijkt zou je dat niet zeggen toch! Op de een of andere manier hadden we namelijk steeds op de juiste momenten geluk met het weer! Plus, Stefanie en Brian bleken een heel flexibel en relaxt bruidspaar! De plannen voor de fotoshoot zijn zelfs op het laatste moment nog een paar keer gewijzigd en de ceremonie heeft ook een aantal tijdswijzigingen ondervonden. Maar daardoor is het wel de prachtige bruiloft geworden die het was! 

Het klaarmaken was al een gezellige boel, er werd gelachen, zo nu en dan een traan gelaten, kousen werden uitgeleend - you know, like mother's do - en er was een liefdevolle first look. Hoewel op de planning stond om de shoot in het centrum van Utrecht te beginnen besloten we vanwege het weer naar de Oude Hortus te gaan. Toen we na een geslaagde shoot weer naar buiten stapten ging gewoon de zon schijnen! En dus gooiden we de plannen weer om en kozen we ervoor om alsnog langs de grachten in Utrecht foto's te maken, waardoor we toch de foto's konden maken waar Stefanie en Brian zo op hadden gehoopt, met stralend zonnetje!  In de Soesterduinen konden we, welliswaar met een wat donkere dreigende lucht, nog net voor het uitbarsten van de wolken wat leuke familiefoto's maken. Wat een knappe, leuke jongens! Door de tijdswijziging van de ceremonie kon de aankomst bij de ceremonie ook plaatsvinden in de prachtige zon. Tijdens de ceremonie vond nog een fikse bui plaats, maar dat maakte de ceremonie in de tent alleen maar knusser en het moment waarin Stefanie en Brian aan kwamen lopen in de volle zon des te bijzonderder. Ook de relaxte BBQ kon lekker buiten plaatsvinden. Het feest werd afgetrapt met een mooie en grappige dans door Stefanie en Brian, het daarop volgende optreden door Stefanies familie maakte een zeer knallend begin aan een heel gezellig feest!
Het was een stralende dag, misschien niet met dank aan de zon, maar des te meer door de enorme gezelligheid en liefde de alom aanwezig was!

Nog meer

Back to Top