DAY IN THE LIFE SESSION   -  2,5 uur 345,-   
Het dagelijks leven bestaat uit zoveel mooie momenten! Het vastleggen van deze momenten levert een heel dierbare herinnering voor nu en voor later. Het ochtendritueel met jullie gezellige familieontbijt, jullie wekelijkse tripje naar de speeltuin, de hutten die op de kinderkamers worden gebouwd, het spelen in de tuin, de lunch die naast een hoop gelach ook best wat drama met zich mee kan brengen, noem het allemaal maar op. Elke familie is uniek en ervaart het gezinsleven op een andere manier met eigen gewoontes en gebruiken, dit vastleggen zorgt voor even uniek en mooi familiedocument! Tijdens een day in the life shoot documenteer ik jullie zonder te regisseren. Wat er gebeurd, dat leg ik vast!  Een day in the life shoot is wat mij betreft niet compleet zonder tastbare foto's, daarom ontvangen jullie een album van 15x15cm met 10 spreads.
DAY IN THE LIFE SESSION    -  5 uur 595,-   
Voor de ultieme day in the life experience volg ik jullie extra lang, zo hoef je niet te kiezen tussen hoogtepunten op een dag maar alle momenten voor altijd koesteren in een prachtige fotoserie!  Uiteraard ontvangen jullie een mooi album van 20x20cm zodat de herinnering niet alleen voor altijd is vastgelegd maar ook keer op keer kan worden herbeleefd. Bij de extended Day in the life shoot ontvangen jullie een album van 20x20cm met 12 spreads.
BABY LIFESTYLE     245,- 
Gezinsuitbreiding, wat een feest! Cliche maar waar, de tijd gaat zo snel, voor je het weet kruipt die kleine al rond! Kortom wat is er nou leuker dan vast te laten leggen hoe klein die voetjes waren en hoe schattig dat pasgeboren koppie. Het liefst maak ik foto's van jullie kleintje en van het hele gezin. Kortom een echte baby lifestyle shoot met foto's in het bedje, op het kamertje, samen knuffelend op de bank en natuurlijk wat mooie portretten van jullie baby en als gezinnetje! Het is met zo'n kleintje wat moeilijker te voorspellen hoe de shoot zal verlopen, daarom plan ik graag wat meer tijd in dan we zeer waarschijnlijk nodig hebben.  Je mag 15 foto's uitkiezen, deze zul je volledig in mijn stijl bewerkt in hoge resolutie digitaal ontvangen. Extra foto's bijbestellen is mogelijk. 
FAMILY SESSION - gezins editie -     245,-
Eigenlijk zijn alle momenten met je familie zo dierbaar! Graag ga ik naar een gezellige plek waar jullie lekker kunnen lachen en spelen met elkaar. De familieband vastleggen zoals die in jullie gezin is vind ik daarbij het allerleukst. Kortom we maken er een mooi moment van waar jullie voor altijd plezier van zullen hebben!  Je mag 15 foto's uitkiezen, deze zul je in volledig in mijn stijl bewerkt in hoge resolutie  digitaal ontvangen. Extra foto's bijbestellen is mogelijk.
FAMILY SESSION - extended -     285,-
Een prachtige herinnering voor de gehele familie, of het nu is voor oma's 75e verjaardag, een 25 jarig jubileum of gewoon een mooi moment om met zijn allen bij elkaar te komen, het vastleggen van de hele familie is altijd een mooi document voor huidige en toekomstige generaties!  Je mag 15 foto's uitkiezen, deze zul je in volledig in mijn stijl bewerkt in hoge resolutie  digitaal ontvangen. Extra foto's bijbestellen is mogelijk.
Back to Top