TROUWEN
Wat ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen! Ik zou het geweldig vinden om bij jullie mooie dag aanwezig te zijn om jullie liefde en geluk op een prachtige manier vast te leggen! Ik houd van sfeervolle foto’s en probeer mijn beelden te vullen met zo veel mogelijk spontaniteit. Tijdens een bruiloft houd ik mij op de achtergrond maar zorg er tegelijkertijd voor dat ik bij elk bijzonder moment aanwezig ben, ik wil namelijk geen enkele lach, geen enkele traan en geen enkele liefdevolle omhelzing missen. Naar mijn idee zijn dit namelijk de momenten die jullie dag ook echt tot jullie bruiloft maken! Ik probeer een mooie combinatie van de persoonlijke details en het grotere geheel te maken. Verder is mijn stijl te omschrijven als documentair door een roze bril. Ik leg de momenten vast zoals ze gebeuren en focus me daarbij graag op de mooie dingen en laat liefde en vrolijkheid de hoofdrol spelen.
VAN BEGIN TOT EIND – 10 uur fotografie a 1975,- 
Perfect wanneer jullie graag mooie foto’s willen van alle speciale momenten op jullie bruiloft. Vanaf het aantrekken van de trouwkleding tot aan het spetterende feest ’s avonds, ik ben er graag de gehele dag bij om een complete weergave van jullie bruiloft te maken. De dag vliegt vaak voorbij, deze laten fotograferen van begint tot eind maakt dat jullie keer op keer jullie dag kunnen herbeleven! Omdat ik de foto's gedrukt nog mooier vind overkomen, krijg je een klein album van 20x20 cm cadeau!
DE DAG IN BEELD – 8 uur fotografie a 1675,- euro 
Heel geschikt wanneer jullie een mooi overzicht willen hebben van jullie dag! Doordat ik jullie een lange tijd volg zullen jullie terug kunnen dromen bij foto’s van een heleboel mooie momenten. Uiteraard is het mogelijk om erbij te zijn vanaf het aantrekken van de trouwkleding tot aan het eten, of ik hang iets later aan en blijf voor het vastleggen van jullie knalfeest! Omdat ik de foto's gedrukt nog mooier vind overkomen, krijg je een klein album van 20x20 cm cadeau!
HOOGTEPUNTEN VAN DE DAG – 6 uur fotografie a 1375,- euro 
Ideaal wanneer jullie graag mooie foto’s van de ceremonie willen om het ja-woord keer op keer te herbeleven en een gezellige trouwshoot willen doen om voor altijd terug te kunnen zien hoe prachtig jullie eruit zagen als bruid en bruidegom. Omdat ik de foto's gedrukt nog mooier vind overkomen, krijg je een klein album van 20x20 cm cadeau!
Willen jullie liever dat ik nog wat langer blijf? Voor 150,- euro per uur leg ik heel graag nog wat meer speciale momenten vast! Uiteraard is elke bruiloft uniek en is het mogelijk om een speciaal pakket te laten samenstellen dat volledig aan jullie wensen voldoet. Voor alle bruiloften geldt dat jullie binnen 48 uur een kleine preview ontvangen van zo’n 10 foto’s zodat jullie al direct van de mooiste momenten kunnen genieten! De bewerkte foto’s zullen jullie ontvangen jullie in een persoonlijke online gallery. BTW en reiskosten binnen Nederland zijn tevens inbegrepen. Uiteraard is een vrijblijvend kennismakingsgesprek (gezellig bij mij thuis met een kopje koffie/thee en wat lekkers of heel gemakkelijk vanuit jullie eigen huis via skype) altijd mogelijk. 
DE MOOISTE MOMENTEN GEBUNDELD – vanaf 475,- euro
Een album waarin de mooiste momenten van jullie dag gebundeld zijn is natuurlijk perfect om door de heerlijke herinneringen heen te bladeren. Aangezien de prijs afhankelijk is van jullie wensen, zoals het aantal spreads, bespreek ik graag de mogelijkheden met jullie zodat jullie album volledig aan jullie wensen voldoet!
BABY LIFESTYLE     375,- 
Gezinsuitbreiding, wat een feest! Cliche maar waar, de tijd gaat zo snel, voor je het weet kruipt die kleine al rond! Kortom wat is er nou leuker dan vast te laten leggen hoe klein die voetjes waren en hoe schattig dat pasgeboren koppie. Het liefst maak ik foto's van de baby en van het hele gezin. Kortom een echte baby lifestyle shoot met foto's in het bedje, op het kamertje, samen knuffelend op de bank en natuurlijk wat mooie portretten van jullie baby en als gezinnetje! Het is met zo'n kleintje wat moeilijker te voorspellen hoe de shoot zal verlopen, daarom plan ik graag wat meer tijd in dan we zeer waarschijnlijk nodig hebben. 
FAMILY SESSION - gezins editie -     325,-
Eigenlijk zijn alle momenten met je familie zo dierbaar! Graag ga ik naar een gezellige plek waar jullie lekker kunnen lachen en spelen met elkaar. De familieband vastleggen zoals die in jullie gezin is vind ik daarbij het allerleukst. Kortom we maken er een mooi moment van waar jullie voor altijd plezier van zullen hebben!  
FAMILY SESSION - extended -     375,-
Een prachtige herinnering voor de gehele familie, of het nu is voor oma's 75e verjaardag, een 25 jarig jubileum of gewoon een mooi moment om met zijn allen bij elkaar te komen, het vastleggen van de hele familie is altijd een mooi document voor huidige en toekomstige generaties!  
DAY IN THE LIFE SESSION   -  2 uur 450,-   
Het dagelijks leven bestaat uit zoveel mooie momenten! Het vastleggen van deze momenten levert een heel dierbare herinnering voor nu en voor later. Het ochtendritueel met jullie gezellige familieontbijt, jullie wekelijkse tripje naar de speeltuin, de hutten die op de kinderkamers worden gebouwd, het spelen in de tuin, de lunch die naast een hoop gelach ook best wat drama met zich mee kan brengen, noem het allemaal maar op. Elke familie is uniek en ervaart het gezinsleven op een andere manier met eigen gewoontes en gebruiken, dit vastleggen zorgt voor even uniek en mooi familiedocument! Tijdens een day in the life shoot documenteer ik jullie zonder te regisseren. Wat er gebeurd, dat leg ik vast!  Een day in the life shoot is wat mij betreft niet compleet zonder tastbare foto's, daarom ontvangen jullie een album van 15x15cm met 10 spreads.
DAY IN THE LIFE SESSION    - 4 uur 800,-   
Voor de ultieme day in the life experience volg ik jullie extra lang, zo hoef je niet te kiezen tussen hoogtepunten op een dag maar alle momenten voor altijd koesteren in een prachtige fotoserie!  Uiteraard ontvangen jullie een mooi album van 20x20cm zodat de herinnering niet alleen voor altijd is vastgelegd maar ook keer op keer kan worden herbeleefd. Bij de extended Day in the life shoot ontvangen jullie een album van 20x20cm met 12 spreads.
Back to Top