TROUWEN
Wat ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen! Ik zou het geweldig vinden om bij jullie mooie dag aanwezig te zijn om jullie liefde en geluk op een prachtige manier vast te leggen! Ik houd van frisse en heldere foto’s en probeer mijn beelden te vullen met zo veel mogelijk spontaniteit. Tijdens een bruiloft houd ik mij op de achtergrond maar zorg er tegelijkertijd voor dat ik bij elk bijzonder moment aanwezig ben, ik wil namelijk geen enkele lach, geen enkele traan en geen enkele liefdevolle omhelzing missen. Naar mijn idee zijn dit namelijk de momenten die jullie dag ook echt tot jullie bruiloft maken! Ik probeer een mooie combinatie van de persoonlijke details en het grotere geheel te maken. Verder is mijn stijl te omschrijven als documentair door een roze bril. Ik leg de momenten vast zoals ze gebeuren en focus me daarbij graag op de mooie dingen en laat liefde en vrolijkheid de hoofdrol spelen.

ALLES EROP EN ERAAN - 12 uur fotografie, groot trouwalbum, verlovingsshoot - 2500.-
Om je mooiste dag van begin tot eind vereeuwigd te hebben! Dit pakket is inclusief een groot trouwalbum van 30x30 cm om zo ook na jullie bruiloft nog volop van alle prachtige momenten te kunnen genieten. Daarnaast is in dit pakket ook een gezellige verlovingsshoot inbegrepen, ideaal om alvast te wennen aan de camera zodat jullie helemaal voorbereid zijn op de fotoshoot tijdens jullie trouwdag.  Ik vind het zelf geweldig om jullie complete liefdesverhaal in beeld te brengen en heb een enorme liefde voor prints, je kunt je dus vast wel voorstellen dat dit pakket mijn persoonlijke favoriet is!

VAN BEGIN TOT EIND – 10 uur fotografie a 1750,-
Perfect wanneer jullie graag mooie foto’s willen van alle speciale momenten op jullie bruiloft. Vanaf het aantrekken van de trouwkleding tot aan het spetterende feest ’s avonds, ik ben er graag de gehele dag bij om een complete weergave van jullie bruiloft te maken. De dag vliegt vaak voorbij, deze laten fotograferen van begint tot eind maakt dat jullie keer op keer jullie dag kunnen herbeleven!

DE DAG IN BEELD – 8 uur fotografie a 1500,- euro
Heel geschikt wanneer jullie een mooi overzicht willen hebben van jullie dag! Doordat ik jullie een lange tijd volg zullen jullie terug kunnen dromen bij foto’s van een heleboel mooie momenten. Uiteraard is het mogelijk om erbij te zijn vanaf het aantrekken van de trouwkleding tot aan het eten, of ik hang iets later aan en blijf voor het vastleggen van jullie knalfeest!

HOOGTEPUNTEN VAN DE DAG – 6 uur fotografie a 1250,- euro
Ideaal wanneer jullie graag mooie foto’s van de ceremonie willen om het ja-woord keer op keer te herbeleven en een gezellige trouwshoot willen doen om voor altijd terug te kunnen zien hoe prachtig jullie eruit zagen als bruid en bruidegom.

Willen jullie liever dat ik nog wat langer blijf? Voor 125,- euro per uur leg ik heel graag nog wat meer speciale momenten vast! Uiteraard is elke bruiloft uniek en is het mogelijk om een speciaal pakket te laten samenstellen dat volledig aan jullie wensen voldoet. Voor alle bruiloften geldt dat jullie binnen 48 uur een kleine preview ontvangen van zo’n 10 foto’s zodat jullie al direct van de mooiste momenten kunnen genieten! De bewerkte foto’s zullen jullie op een mooie USB-stick in een leuk verrassingspakketje ontvangen. BTW en reiskosten binnen Nederland zijn tevens inbegrepen. Uiteraard is een vrijblijvend kennismakingsgesprek (gezellig bij mij thuis met een kopje koffie/thee en wat lekkers of heel gemakkelijk vanuit jullie eigen huis via skype) altijd mogelijk.
DE MOOISTE MOMENTEN GEBUNDELD – vanaf 395,- euro
Een album waarin de mooiste momenten van jullie dag gebundeld zijn is natuurlijk perfect om door de heerlijke herinneringen heen te bladeren. Aangezien de prijs afhankelijk is van jullie wensen, zoals het aantal spreads, bespreek ik graag de mogelijkheden met jullie zodat jullie album volledig aan jullie wensen voldoet!
BABY LIFESTYLE     245,- 
Gezinsuitbreiding, wat een feest! Cliche maar waar, de tijd gaat zo snel, voor je het weet kruipt die kleine al rond! Kortom wat is er nou leuker dan vast te laten leggen hoe klein die voetjes waren en hoe schattig dat pasgeboren koppie. Het liefst maak ik foto's van de baby en van het hele gezin. Kortom een echte baby lifestyle shoot met foto's in het bedje, op het kamertje, samen knuffelend op de bank en natuurlijk wat mooie portretten van jullie baby en als gezinnetje! Het is met zo'n kleintje wat moeilijker te voorspellen hoe de shoot zal verlopen, daarom plan ik graag wat meer tijd in dan we zeer waarschijnlijk nodig hebben. 
FAMILY SESSION    vanaf 245,-
Eigenlijk zijn alle momenten met je familie zo dierbaar! Graag ga ik naar een gezellige plek waar jullie lekker kunnen lachen en spelen met elkaar. De familieband vastleggen zoals die in jullie gezin is vind ik daarbij het allerleukst. Kortom we maken er een mooi moment van waar jullie voor altijd plezier van zullen hebben!  Deze shoot is speciaal gericht op het vastleggen van jullie gezin. Mocht je graag met meer familieleden op de foto gaan, stuur me dan vooral een mailtje voor de mogelijkheden.
DAY IN THE LIFE SESSION    2,5 uur 345,-   
Het dagelijks leven bestaat uit zoveel mooie momenten! Het vastleggen van deze momenten levert een heel dierbare herinnering voor nu en voor later. Het ochtendritueel met jullie gezellige familieontbijt, jullie wekelijkse tripje naar de speeltuin, de hutten die op de kinderkamers worden gebouwd, het spelen in de tuin, de lunch die naast een hoop gelach ook best wat drama met zich mee kan brengen, noem het allemaal maar op. Elke familie is uniek en ervaart het gezinsleven op een andere manier met eigen gewoontes en gebruiken, dit vastleggen zorgt voor even uniek en mooi familiedocument! Tijdens een day in the life shoot documenteer ik jullie zonder te regisseren. Wat er gebeurd, dat leg ik vast! 
DAY IN THE LIFE SESSION    -inclusief album-    5 uur 695,-   
Met een album erbij zorgt een day in the life session nog meer voor een prachtige blijvende herinnering! Ik kom vijf uur langs en kan zo een heleboel van jullie dag vastleggen en zorgen voor nog meer blijvende herinneringen!
Hoewel ik met veel zorg de bovenstaande pakketten heb samengesteld, zijn er natuurlijk altijd shoots die niet goed in een van deze opties te vangen zijn. Mail me daarom met jouw specifieke ideeën en dan maak ik een speciaal aangepast pakket voor je dat volledig aan jouw wensen voldoet!
Ik verheug me op onze samenwerking!
Back to Top