TROUWEN
Wat ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen! Ik zou het geweldig vinden om bij jullie mooie dag aanwezig te zijn om jullie liefde en geluk op een prachtige manier vast te leggen! Ik houd van sfeervolle foto’s en probeer mijn beelden te vullen met zo veel mogelijk spontaniteit. Tijdens een bruiloft houd ik mij op de achtergrond maar zorg er tegelijkertijd voor dat ik bij elk bijzonder moment aanwezig ben, ik wil namelijk geen enkele lach, geen enkele traan en geen enkele liefdevolle omhelzing missen. Naar mijn idee zijn dit namelijk de momenten die jullie dag ook echt tot jullie bruiloft maken! Ik probeer een mooie combinatie van de persoonlijke details en het grotere geheel te maken. Verder is mijn stijl te omschrijven als documentair door een roze bril. Ik leg de momenten vast zoals ze gebeuren en focus me daarbij graag op de mooie dingen en laat liefde en vrolijkheid de hoofdrol spelen.

VAN BEGIN TOT EIND – 10 uur fotografie a 1750,- inclusief 20x20 cm album
Perfect wanneer jullie graag mooie foto’s willen van alle speciale momenten op jullie bruiloft. Vanaf het aantrekken van de trouwkleding tot aan het spetterende feest ’s avonds, ik ben er graag de gehele dag bij om een complete weergave van jullie bruiloft te maken. De dag vliegt vaak voorbij, deze laten fotograferen van begint tot eind maakt dat jullie keer op keer jullie dag kunnen herbeleven!
DE DAG IN BEELD – 8 uur fotografie a 1500,- euro inclusief 20x20 cm album
Heel geschikt wanneer jullie een mooi overzicht willen hebben van jullie dag! Doordat ik jullie een lange tijd volg zullen jullie terug kunnen dromen bij foto’s van een heleboel mooie momenten. Uiteraard is het mogelijk om erbij te zijn vanaf het aantrekken van de trouwkleding tot aan het eten, of ik hang iets later aan en blijf voor het vastleggen van jullie knalfeest!
HOOGTEPUNTEN VAN DE DAG – 6 uur fotografie a 1250,- euro inclusief 20x20 cm album
Ideaal wanneer jullie graag mooie foto’s van de ceremonie willen om het ja-woord keer op keer te herbeleven en een gezellige trouwshoot willen doen om voor altijd terug te kunnen zien hoe prachtig jullie eruit zagen als bruid en bruidegom.
Willen jullie liever dat ik nog wat langer blijf? Voor 125,- euro per uur leg ik heel graag nog wat meer speciale momenten vast! Uiteraard is elke bruiloft uniek en is het mogelijk om een speciaal pakket te laten samenstellen dat volledig aan jullie wensen voldoet. Voor alle bruiloften geldt dat jullie binnen 48 uur een kleine preview ontvangen van zo’n 10 foto’s zodat jullie al direct van de mooiste momenten kunnen genieten! De bewerkte foto’s zullen jullie op een mooie USB-stick in een leuk verrassingspakketje ontvangen. BTW en reiskosten binnen Nederland zijn tevens inbegrepen. Uiteraard is een vrijblijvend kennismakingsgesprek (gezellig bij mij thuis met een kopje koffie/thee en wat lekkers of heel gemakkelijk vanuit jullie eigen huis via skype) altijd mogelijk.​​​​​​​
DE MOOISTE MOMENTEN GEBUNDELD – vanaf 395,- euro
Een album waarin de mooiste momenten van jullie dag gebundeld zijn is natuurlijk perfect om door de heerlijke herinneringen heen te bladeren. Aangezien de prijs afhankelijk is van jullie wensen, zoals het aantal spreads, bespreek ik graag de mogelijkheden met jullie zodat jullie album volledig aan jullie wensen voldoet!
VERLIEFD  -  250,- euro  - inclusief 15 foto's
Wat is er nou fijner dan verliefd zijn?! Misschien zijn jullie pas net bij elkaar, misschien al wel jaren! Deze shoot is perfect voor het vastliggen van jullie prille liefde maar ook zekerdat prachtige jubileum dat jullie te vieren hebben! Geen speciale gebeurtenis in het verschiet? Jullie liefde op zichzelf is al een feestje en het waard om voor altijd herinnerd te worden! We maken er een heerlijk ongedwongen shoot van met een hoop lol en spontaniteit. 
VERLOOFD  -  250,- euro  - inclusief 15 foto's
Wat leuk, jullie gaan trouwen! Hoe tof om een prachtige foto van jullie samen te kunnen gebruiken op jullie trouwkaart! Ook kunnen foto's van jullie samen op jullie bruiloft zorgen voor een mooie persoonlijke touch. Ook kan het heel fijn zijn om alvast even te 'oefenen', zo zijn jullie helemaal klaar voor jullie fotoreportage op jullie grote dag! Boeken jullie bij mij een verlovingsshoot en besluiten jullie daarna dat ik ook jullie bruiloft mag komen fotograferen dan ontvang je een uur trouwfotografie cadeau! 
HUWELIJKSAANZOEK  -  vanaf 350,- euro - inclusief 20x20 cm album
Wauw het is zover! Je gaat je geliefde DE vraag stellen! Je hebt alles natuurlijk tot in de puntjes geregeld om jouw aanstaande flink te verrassen met een droomaanzoek! Hoe leuk is het om dit speciale moment te laten fotograferen om er voor altijd op terug te kunnen kijken! De moeite die je in het aanzoek gestopt hebt verdient het immers om mooi vastgelegd te worden. Aangezien het aanzoek natuurlijk tot op het laatste moment een verrassing moet blijven denk ik graag mee met een goed verhaal om de echte reden van mijn aanwezigheid tot het moment supreme geheim te houden. Ook kan de fotoshoot natuurlijk goed gebruikt worden als verhulling van het aanzoek! Ik denk graag met je mee!
Back to Top