Mijn naam is Davien, ik ben 27 jaar, verliefd op fotografie, een absolute vintage verslaafde en stiekem geloof ik nog steeds in sprookjes! De wereld zie ik het liefst door een roze bril, door middel van mijn foto’s probeer ik anderen een kijkje in die wereld te geven! Mijn motto? Add a little love to each day! Verder woon ik in mijn droomappartement midden in het centrum van Haarlem samen met mijn lieve vriend Jesse.
Fotograferen is absoluut mijn favoriete bezigheid, uren kan ik mij achter mijn camera verstoppen zonder door te hebben dat de tijd verstrijkt. Het liefst zie ik mensen door mijn cameralens heen, mensen die lachen, mensen die verliefd zijn, mensen die genieten van de meest gelukkige dag van hun leven. De diversiteit in mensen vind ik erg inspirerend. Daarom vind ik het ook zo ontzettend leuk om dit vast te leggen in een blijvend beeld!
Mensen fotograferen is niet het enige dat ik heel graag doe, ook dieren heb ik met veel plezier voor mijn camera en dankzij mijn grote liefde voor (vintage)interieurs vind ik het ook erg leuk om in en om huizen te fotograferen. Kortom, alles wat ik kan en mag fotograferen maakt mij dolgelukkig! Ik voel me dan ook elke keer weer vereerd als ik mag komen fotograferen en allerlei mooie, leuke, lieve, gezellige en gelukkige momenten mag meemaken en vastleggen!
EMAIL liefs@davienfotografie.nl
KvK 63881179
BTW NL204812811B01
Privacyverklaring
Verstuur
Dankjewel!
Back to Top